- 2 tk sibulat
- 1 tk küüs küüslauku
- oliiviõli
- 2 tl tšillipulbrit
- 1 tk tšillikauna
- 1 tl vürtsköömneid
- meresoola
- purustatud musta pipart
- 450 g hakitud veiselihavõi
- kvaliteetset veise- hakkliha
- 200 g päikesekuivatatud tomateidoliiviõlis
- 800 g purustatud tomatit(ehk kaks 400-grammist konservi)
- 0,5 tk kaneelikoort
- 800 g konservube (ehk kaks 400-grammist konservi)
Peenesta sibul ja küüslauk köögikombainis peeneks ning prae väheses oliivõlis pehmeks.
Lisa tšillipulber, tšillipipar, vürtsköömen ja veidi soola ning pipart.
Lisa hakitud loomaliha ja pruunista liha pidevalt segades.
Peenesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid ja veidi õli (tomatipurgist).
Lisa saadud tomatipasta hakklihale.
Lisa tomatid, kaneelikoor ja 1dl vett.
Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Kuumuta keemiseni, kata pott küpsetuspaberiga ja seejärel kaanega. Alanda kuumust ja hauta rooga 1,5 tundi (või hauta 150-kraadises ahjus sama kaua).
Tunni aja pärast lisa nõrutatud konservoad.
Chilli con Carne on maitsvam järgmisel päeval, nii et võimaluse korral valmista roog päev varem.
Enne serveerimist kuumuta uuesti läbi.
Juurde maitsvat saia, värsket salatit ja avokaadodippi ehk guacamolet.
Retsept on Jamie Oliveri raamatust Jamie Oliver "The Naked Chef".
Lisa tšillipulber, tšillipipar, vürtsköömen ja veidi soola ning pipart.
Lisa hakitud loomaliha ja pruunista liha pidevalt segades.
Peenesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid ja veidi õli (tomatipurgist).
Lisa saadud tomatipasta hakklihale.
Lisa tomatid, kaneelikoor ja 1dl vett.
Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Kuumuta keemiseni, kata pott küpsetuspaberiga ja seejärel kaanega. Alanda kuumust ja hauta rooga 1,5 tundi (või hauta 150-kraadises ahjus sama kaua).
Tunni aja pärast lisa nõrutatud konservoad.
Chilli con Carne on maitsvam järgmisel päeval, nii et võimaluse korral valmista roog päev varem.
Enne serveerimist kuumuta uuesti läbi.
Juurde maitsvat saia, värsket salatit ja avokaadodippi ehk guacamolet.
Retsept on Jamie Oliveri raamatust Jamie Oliver "The Naked Chef".
No comments:
Post a Comment